Friss
x
Dragă consumator,

Și noi, alături de partenerii noștri furnizori și comercianți, facem toate eforturile pentru a asigura zilnic produsele noastre în magazine, astfel încât acestea să ajungă la tine constant și în deplină siguranță.

Rolul nostru de jucător strategic în industria alimentară din România este acela de a furniza oamenilor produsele alimentare necesare, în aceste împrejurări speciale.

În același timp, respectăm cu strictețe criteriile de calitate și siguranță alimentară, am intensificat procesele de igienizare și dezinfectare în fabricile și depozitele noastre și am luat toate măsurile recomandate pentru protejarea angajaților noștri.

Avem reguli și fluxuri de lucru speciale pentru zona de producție, depozitare și livrare și urmăm îndeaproape Ghidul Intern de Conduită și Prevenție specific.

Suntem în strânsă colaborare și comunicare cu autoritățile.

În măsura în care vom putea, vom sprijini la rândul nostru autoritățile cu resursele pe care le avem la dispoziție.

Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor, citată de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară, precizează că datele științifice existente la momentul actual, precum și experiența anterioară cu infecții respiratorii similare, ne arată că acest nou coronavirus nu se transmite prin intermediul alimentelor, astfel că omul nu poate contacta acest virus pe calea alimentelor. Acest virus are nevoie de o gazdă (umană sau animală) pentru a crește și nu se poate dezvolta pe alimente sau în interiorul acestora.

De asemenea, cercetările științifice actuale sugerează că virusul poate supraviețui câteva ore pe suprafețe, iar dezinfectanții de uz casnic sunt eficienți pentru îndepărtarea acestuia. Atât timp cât personalul lucrător din sectorul alimentar respectă cu strictețe bunele practici de igienă individuală și colectivă, nu există posibilitatea ca acesta să contamineze obiectele pe care le manipulează sau suprafețele din cadrul unității.

Suntem optimiști că vom depăși împreună, cu bine, această perioadă de restricții și îngrijorare.

Un sfat călduros: ține seama de recomandările autorităților, informează-te din surse sigure, protejează-te pe tine și pe cei din jur!

Îți mulțumim că ești alături de noi!

Miért fogyassz

Friss tejtermékeket

A táplálkozás nagyon fontos szerepet játszik mindannyiunk minőségi életvitelében. Azt szokták mondani, hogy azok vagyunk, amit eszünk, és azt szeretnénk magunknak és gyermekeinknek, hogy egészségesek és szépek legyünk.

Újdonságok

a Friss márkától!

2013 április 29

Idén tavasztól a Frissnél kivirágoztak az új termékek: a 2,8% zsírtartalmú Friss Joghurt 125g és 350g kiszerelésben, egy sima állagú és ízletes joghurt, és a Friss Kefír 420g és 900g PET, savanykás és hűsítő. Kóstold meg!

Olvass többet róluk

Légy az első aki értesül

a Friss újdonságairól!

Add meg az email címedet és mi elküldjük neked a Friss újdonságait.


Covalact védjegye
Minden jog fenntartva