Friss

...a Friss-ről

Lactate Harghita, a Hargita megyei friss tejtermék márkanév a 60 éven túlmutató hírnevével és hagyományával, 2012 év végén újjászületett Friss néven – egy új és modern kivitelezésü márkanév, mely által termékeink látványosak és könnyen felismerhetőek az üzletek polcain.
A megnevezés egyszerű és hatásos, amely tökéletesen meghatározza a Friss termékek egyik fő jellemzőjét - a frissességet.

A Hargita hegyvonulat híres a gazdag és nagy kiterjedésű alpesi legelőiről és kaszálóiról, tisztavízü forrásairól, friss és tiszta hegyi levegőjéről. Erről a vidékről származik az a friss és természetes tej, amelyből a Friss termékek készülnek – friss, egészséges és ízletes tejtermékek.

Miért fogyassz

Friss tejtermékeket

A táplálkozás nagyon fontos szerepet játszik mindannyiunk minőségi életvitelében. Azt szokták mondani, hogy azok vagyunk, amit eszünk, és azt szeretnénk magunknak és gyermekeinknek, hogy egészségesek és szépek legyünk.

Újdonságok

a Friss márkától!

2013 április 29

Idén tavasztól a Frissnél kivirágoztak az új termékek: a 2,8% zsírtartalmú Friss Joghurt 125g és 350g kiszerelésben, egy sima állagú és ízletes joghurt, és a Friss Kefír 420g és 900g PET, savanykás és hűsítő. Kóstold meg!

Olvass többet róluk

Légy az első aki értesül

a Friss újdonságairól!

Add meg az email címedet és mi elküldjük neked a Friss újdonságait.


Covalact védjegye
Minden jog fenntartva