Friss

...Politica de confidențialitate

Prin accesarea si completarea formularului din sectiunea Contact a website-ului www.frisslactate.ro ești de acord ca datele personale să fie prelucrate de către compania Friss pentru a îti putea oferi informatiile solicitate.

Te asigurăm că datele tale personale nu vor fi trimise catre terți, prin vânzare sau dezvăluire.

Nu colectăm date despre copii decât dacă ne furnizați informații despre propri dvs. copii în legătură cu un produs pe care îl achiziționați.
Compania Friss în calitate de administarator al site-ului www.frisslactate.ro respectă: Regulamentul General pentru protectia datelor (GDPR) , Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice fiind înscrisă în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal.

Puteți să ne solicitați ștergerea datelor dvs. cu caracter personal dacă:
• datele nu mai sunt necesare în scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate,
• vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea
• obiectați la prelucrarea datelor dvs. de catre Friss în scopul trimiterii de mesaje comerciale personalizate

Comunicarea modificărilor – în cazul în care informațiile tale de identificare se schimbă sau dacă îți dorești să renunți la serviciile noastre, te asigurăm că vom avea grijă să corectăm, actualizăm sau sa eliminăm toate datele personale care ne-au fost încredințate. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de contact, fie prin intermediul unui email trimis la adresa office@covalact.ro.
Securitate – În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atat offline cât și online.
Date de contact pentru protectia datelor: adresa de mail : office@covalact.ro

Copyright © Friss 2013. Toate drepturile rezervate